Bandyfesten 2020

VIKTIG INFORMATION!

Kära gäster,

Från den 11 mars beslutade regeringen, efter förslag från Folkhälsomyndigheterna, att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Vi tar situationen på största allvar och följer Folkhälsomyndighetens anvisningar och har därför beslutat att ställa in vår Bandyfrukost.

Följ oss här på Facebook eller www.flustret.se så får ni alltid den senaste informationen om våra kommande evenemang. Har ni några frågor eller funderingar? Hör av er till oss, info@flustret.se eller 018-100 444


----


Bandyfinalerna betyder folkfest! Lika viktig som isen på Studenternas är en rejäl, klassisk bandyfrukost bestående av pyttipanna, stekt ägg och dryck. Vi slår upp dörrarna klockan 11.00 och serverar bandyfrukost inför herrfinalen. Det kommer att bli en heldag med härlig stämning och skön musik. Så sväng förbi innan herrfinalen och efter damfinalen och njut av en bandyfrukost tillsammans med oss!

Vi öppnar upp barerna på övervåningen, nedervåningen och utomhus. Med ett stenkast från Studenternas hoppas vi på att detta kommer bli en dag vi sent ska glömma!


 

bandyfesten2020insta.jpg