top of page
STORA STUDENTFESTEN.jpg

 

Äntligen är det dags! 

 

Vi är stolta över att presentera den officiella ‘Stora Studentfesten 2024’ – Uppsalas största studentavslutning och det ultimata firandet av examen för alla studenter från alla skolor, samlade under ett & samma tak, onsdagen den 5:e juni! 🎓

 

Sedan 2006 har ‘Den Stora Studentfesten’ i Uppsala varit det enda självklara valet för studenter som önskar avsluta sin skolgång  med en pang – en tradition som alla studenter vill uppleva en gång i livet. Syftet med denna fest att erbjuda en möjlighet att samla alla studenter på ett & samma ställe, vilket gör denna festen till den största på hela året gällande antal folk. Vi vet att detta inte bara är en fest, det är en milstolpe – och vi gör allt för att göra denna kväll oförglömlig och festen är öppen för alla och riktad till alla skolor. Flustret förvandlas till en festoas med 5 barer, 2 feta  dansgolv, stadens bästa och största uteservering, foton, foodtrucks och andra festligheter öppet ända fram till 03.00. 

 

🎟 Biljetterna släpps den 25  januari kl. 12.00 via Tickster. Kom ihåg, det är först till kvarn som gäller, biljetterna kan ta slut!

Säkra din plats omgående och dela datumet med vänner för att garantera en gemensam festupplevelse. Varje blivande student kan köpa upp till 4 biljetter à 295 kr + serviceavgift. Detta inkluderar inträde och garderob.

 

💡 Biljettinfo:

Släpps Fredagen den 26 januari kl 12.00

Pris: 295 kr + serviceavgift

Max 4 biljetter per person 

 

🎉 Festinfo:

Datum: Onsdagen den 5:e juni, 2024 (21.00-03.00)

Plats: Flustret

Dresscode: Studentchic (Tänk kavaj eller klänning)

Åldersgräns: 18 år, ID krävs.

 

Börja tagga för er stora dag och vid frågor, skriv på inläggsväggen för att skapa en diskussion.

 

Vi ses där!

 

/Flustret & Studentfesterna Uppsala  – Din officiella partner i studentfirande sedan 2006! 🥳

bottom of page