top of page
5 FINAL.png

 

Stora Studentfesten 2023  
Uppsalas Officiella Studentfest 

 

Studentfesterna Uppsala och Flustret har äran att bjuda in till Stora Studentfesten 2023 - Uppsala största studentfest - för att fira studenten 2023!

 

För 17:e året i rad (!) så har Studentfesten blivit det självklara valet för alla som tar studenten i Uppsala. Festen grundades år 2006 med en ambition om att erbjuda alla studenter i Uppsala en möjlighet att fira tillsammans med vänner från alla skolor under ett och samma tak. Visionen är att erbjuda något annat än bara en vanlig fredagsutgång, med en mer pampig och minnesvärd kväll som reflekterar den stora högtidsdag det faktiskt är – att avsluta studierna och att lämna skolväggarna för den vida världen. Detta once-in-a-lifetime-moment ska man givetvis se till att fira ordentligt!

 

Med 5 barer, 2 stora dansgolv, stans bästa uteservering och öppet till 03.00 så finns alla förutsättningar för att skapa en oförglömlig fest på Flustret – ett minne för livet.

 

Biljetterna säljer slut varje år!

Reglerna är tydliga; biljetterna riktas till blivande studenter och man har rätt att köpa max 2 biljetter var. Dessa kostar 275 kr styck + serviceavgift, vilket inkluderar inträde & garderob. (väska tillkommer á 40kr)

 

Info om Stora Studentfesten:

När: Fredag 2:e juni 2023

Tid: 21.00-03.00 KOM I TID! ALLTID LÅNG KÖ 21.00 KOM TIDIGARE I ÅR

Var: Flustret

Dresscode: Studentkläder (Riktmärke: Kavaj/Klänning)

Ålder: 18+ (ID krävs)

Trots vår stora kapacitet så är det inte säkert att det räcker åt alla, så vi vill därför rekommendera att ni sprider detta event till era vänner som ni vill dela denna kväll med! Biljetterna kan som sagt ta slut, så missa inte detta.

 

Hoppas ni börjar bli taggade redan nu inför er stora dag och kväll den 2:e juni 2023!

 

Ps. Vid frågor så skriv till oss på FB Messenger .

 

/Flustret & Studentfesterna Uppsala 

bottom of page