23DE24A9-B094-443F-BA32-7160A61697C6_4_5005_c.jpeg

 

Stora Studentfesten 2022 - Uppsalas Officiella Studentfest - 2019

Efter mer än ett decennium av succéfester bjuder nu Studentfesterna Uppsala på årets största Stora Studentfesten för att fira studenten 2022!

För 16:e året i rad så har Studentfesten blivit det självklara valet för alla som tar studenten i Uppsala. Festen grundades år 2006 med en ambition att erbjuda alla studenter i Uppsala en möjlighet att fira tillsammans med vänner från alla skolor under ett och samma tak. Visionen är att erbjuda något annat än bara en vanlig fredagsutgång, med en mer pampig och minnesvärd kväll som reflekterar den stora högtidsdag det faktiskt är – att avsluta studierna och att lämna skolväggarna för den vida världen. Detta tycker vi man bör fira ordentligt.
Med 5 barer, 2 stora dansgolv och öppet till 03.00 så finns alla förutsättningar för att skapa en oförglömlig fest hos oss på Flustret – ett minne för livet!

 

Biljetterna är i stort sett slutsålda men vi planerar ett SISTA släpp för biljetterna till festen i början av Maj,digitalt via Tickster. Det är först till kvarn som gäller. Vi vill uppmana alla att sprida när datumet är satt och se till att lägga in biljettsläppet i er kalender.

Reglerna är tydliga; biljetterna riktas till blivande studenter och man har rätt att köpa 2 biljetter åt gången. Dessa kostar 250 kr styck + serviceavgift, vilket inkluderar inträde & garderob.

Info om Stora Studentfesten:

  • När: Fredag 3:e juni 2022
    kl: 21.00-03.00 KOM I TID! LÅNG KÖ 21.00 TIDIGARE ÅR!

  • Var: Flustret

  • Dresscode: Studentkläder (Riktmärke: Kavaj/Klänning)

  • Ålder: 18 år, ID krävs. OBS! Covidbevis kan komma att behövas

Trots vår stora kapacitet så är det inte säkert att det räcker åt alla, så vi vill därför rekommendera att ni sprider detta event till era vänner som ni vill dela denna kväll med! Biljetterna kan som sagt ta slut, så missa inte detta.

Hoppas ni börjar bli taggade redan nu inför er stora dag och kväll den 3:e juni 2022!

Ps. Vid frågor så skriv till oss på FB Messenger .

 

/Flustret och Studentfesterna Uppsala - originalet sedan 2006